Skip to content

Despre lecturişti

Ne-am adunat fiindcă iubim lectura şi trăncăneala deopotrivă, de unde suma. Dacă vrei să te’nmulţeşti cu noi (dacă verbul a te înmulţi îţi sugerează mai mult decât exprimă, nu de lectură ai nevoie, ci de ştii tu) scrie-ne la clubul.lectură coadă de maimuţă yahoo.com.

Completare târzie:

Blogul ăsta a pornit la drum ca un club de lectură virtual (după cum îi spune şi numele). Mai mulţi oameni se hotărau la o carte, o citeau într-un termen dinainte stabilit şi apoi îşi susţineau părerile cu acelaşi aplomb cu care ar fi cântat o colindă în luna iunie. Dar, cum tot ce-i bun moare de tânăr, avântul a sucombat mai repede decât interesul pentru ultimul smartphone apărut, astfel că spaţiul a rămas disponibil simplelor păreri ale foştilor membri ai clubului despre cărţile pe care se întâmplă să le mai citim atunci când nu suntem ocupaţi cu cercetările la inventarea ceaiului verde deschis.

Nu avem pretenţia că scriem recenzii, sunt simple păreri, pe care ni le permitem din postura de plătitori de bilet şi nu din impostura de experţi. Dacă cineva este deranjat de părerile emise pe aici, ne declarăm şocaţi cu anticipaţie şi suntem convinşi că până când acel cineva se va căsători, îi va trece. Dacă acel cineva este deja căsătorit, asta e – după cum probabil a realizat între timp – problema domniei sale.

Dacă vi se par inteligente părerile, deşi nu vă înţelegem, vă permitem să le luaţi şi să le puneţi unde doriţi, cu menţionarea meritelor sau nu, că dacă trebuie să vă atenţionăm cu privire la citarea sursei, mai bine nu o facem.

Altfel, sperăm că sunteţi bine la orice moment aţi citi aceste rânduri şi că nu aţi ajuns pe aici căutând pe google „cine a inventat ceaiul verde”.

Reclame

2 comentarii

Lasă un comentariu
  1. Cristina Dragoi / feb. 10 2013 20:54

    Încântată de Clubul de lectură!
    Şi noi avem ceva similar, în oraşul nostru, întâlniri într-un ambient adecvat, discutând despre cărţi, persoane care iubesc lectura. Ne-ntâlnim săptămânal, un anturaj minunat!
    Salutări de pe meleaguri nemţene, de la poalele Ceahlăului!

  2. clubul / feb. 11 2013 13:54

    Salutari din Timisoara (Boghi). Ma bucur pentru voi, daca ajung pe meleagurile voastre, o sa va bazai 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: